ÇERKEZ TAVUĞU
1 sayfadaki 1 sayfası
ÇERKEZ TAVUĞU
Çerkez tavuğu
2 tavuk göğüs etini kaynar suda haşlayıp süzün. Haşladığınız tavuk etini tel tel ayırın. 5 dilim bayat ekmek içini robottan geçirin. Bir kapta yarım su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 3 çorba kaşığı mayonez, 5 çorba kaşığı yoğurt, 3 diş ezilmiş sarımsak, tavuk eti, bayat ekmek içi ve tuzu iyice karıştırın. Çerkez tavuğunu servis tabağına alıp üzerine kırmızı pulbiber ve yeşil zeytinle süsleyip servis yapın.
2 tavuk göğüs etini kaynar suda haşlayıp süzün. Haşladığınız tavuk etini tel tel ayırın. 5 dilim bayat ekmek içini robottan geçirin. Bir kapta yarım su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 3 çorba kaşığı mayonez, 5 çorba kaşığı yoğurt, 3 diş ezilmiş sarımsak, tavuk eti, bayat ekmek içi ve tuzu iyice karıştırın. Çerkez tavuğunu servis tabağına alıp üzerine kırmızı pulbiber ve yeşil zeytinle süsleyip servis yapın.
ece2323- Moderatör
- Mesaj Sayısı : 899
Nereden Katılıyor? : İstanbul Avrupa yakası
Meslek : Eğitim
Kayıt tarihi : 04/07/07
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz